Mad med kærlighed

Det lyder simpelt og det passer, men det er bare så svært for de fleste. Når der skal laves mad med kærlighed, kræver det opmærksomhed, nærvær og lysten til at gøre det. Mad skal behandles med respekt og omhu, da det er vores næring. For mig er mad med kærlighed indbefattet at det er ærligt og det er de bedste råvarer der bruges. Der er stemning når jeg skal lave mad ellers kan de smages, der skal være tid til at smage på det jeg laver og samtidig skal det være en fornøjelse at tilberede mad. Mad med kærlighed er også simre mad, som står i ovnen og dufter hele dagen og sender signaler om at vi har noget at glæde os til. Mad med kærlighed er samtidig at bruge gode råvarer, være kritisk overfor om grønsagerne er bløde, kedelige eller noget er lettere fordærvet. Ud fra mit synspunkt, skal det slet ikke ind i min krop, den fortjener meget bedre. Mad med kærlighed er lige med lyst, nydelse og velsmag. Desværre har mange ikke lært at lave med kærlighed for de flestesmmødre gjorde det, uden at tænke over at lære fra sig og dele den store viden de havde. I skolerne lære børnene desværre ikke længere at lave god mad, men snarere at lave smarte snacks. Mad med kærlighed handler i den grad også om råvarerne, direkte fra egen have eller fra gårdbutikken og hvordan skal de se ud. Som kok var det noget der blev brugt meget tid på, men dengang fandt jeg det kedeligt, men det har ændret sig og jeg bliver nærmest lykkelig når jeg kan få fingrene i friske grønsager direkte fra haven. De overstråler

totalt supermarkeds grønt i poser og som har været undervejs i flere dage. Mad med
kærlighed giver mening og det er både i hjemmet og til madpakken, det skal sørme være
nydelses fuldt at åbne madpakken, det er næring og energi for at kroppen fungerer
optimalt.

Chrstl Radler logo