Spirituelt hjerte Retreat på Fyn, Dallund Slot fra d. 30 oktober 

til 1 november 2020.

”mærk nærværet og livet i hjertet”

Giv slip, sæt dig fri og mærk nærværet i dit åbne hjerte i det naturskønne område ved Dallund Slot

Går livet igen for hurtigt og er du kommet væk fra dine grundværdier? Eller har du bare brug for at forkæle dig selv, hvor du sætter dig selv i første række?

Så kom tag til Dallund Slot, stedet danner rammeren og det er magisk. Det er selvkærlighed og du opnår en indre ro og balance og får nærvær med det inderste i dig, med din power. 

På en let og enkel måde sætter du dig FRI af din travle hverdag. Vi støtter og guider dig med at åben dit sande hjerte, hvor du mærker dit lys og din kærlighed til dig selv.

Vi har fokus på det hele menneske. Vi arbejder med der gør at du giver slip og sætter dig selv FRI. Gennem simpel morgenøvelse, TRE (kropsøvelse), let meditation, hvor vi sætter farver på og der vil være forskellige energi og healings øvelser, mærker og pålever du dit indre lys og din spiritualitet på din egen krop.

Naturen vil være en daglig ingrediens. Vi viser dig hvordan du højne din energi ved mindful powerwalk og står stærkt i dig selv. Vi hygge rundt om bålet med engle kort og du kan få clairvoyance og tydning til dit/dine kort. Der er mulighed for sauna og åbent op til stjernehimlen. Glæd dig, du bliver forkælet på bedste vis. Du finder nøglen helt tæt på dit hjerte og ind til din indre kærlighed.

Ud over al det, vil du få en kulinarisk, økologisk og vegetarisk, gastronomisk madoplevelse af høj gastronomisk kvalitet. Alt sammen kreeret så du får vækket sanserne. Det er kvalificerede kokke med erfaring med royale gæster, der tilbereder. 

Vi har et holistisk livssyn, hvor sind, krop og sjæl hænger sammen. Vi viser dig vejen til at åbne dit hjerte og lytte til sjælens visken, så den danser i harmoni med livet. Vi er to sjælesøstre, som har passion og brænder for at hjælpe andre mennesker til at finde ind til essensen og kernen i dem selv. Med nogle lette og simple værktøjer, der er håndgribelige i den travle hverdag. På den måde kan du bevarer din indre balance, din livskvalitet og hele tiden er i kontakt med dit eget nærvær, dit hjerte og din spiritualitet. 

Sted : Dallund Slot, Odense

Hvornår : Fredag den 30. oktober: Ankomst kl.: 10.00 – 11.00 – Søndag den 1. november: Afrejse: Kl. 16.00

Pris: 3900,- inkl. ophold, forplejning og undervisning.

Lille gruppe med max 12 deltager, så alle i gruppen kan føle sig hørt og være til.

Dallund slot (www.dallundcastle.dk) tilbyder udover naturskønne omgivelser, lækre enkeltværelser med eget bad og toilet. Vi har hele slottet med lækre store undervisningsrum, spisestue og bibliotek. Der er selvfølgelig sund hygiejne og sund fornuft med afstand. 

TILMELDING SKAL SKE PÅ MAIL radler@mail.dk eller TELEFON 22470220.

Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt program og et velkomstbrev.  Har du brug for en snak inden tilmelding, så kontakt os endelig for
en uforpligtende snak.

Christa B. Frederiksen: 21 48 94 89 eller  Christl Radler: 22 47 02 20