Sanser og smag:

Mad med kærlighed & smag

Løber du også træt i at lave de samme retter og trænger til fornyelse og mere kærlighed i køkkenet.

Hvis ja, så tag det gode humør med og lad os sammen lave en workshop/inspirationsaften sammen

Det kan foregå hjemme hos dig med veninder, kollegaer, børn og familie.

Varighed ca. 4 timer

Deltager antal 6 – 8 pers.

Større grupper laver vi en separat aftale om.

 

Vi laver mad med sanser og kærlighed. Jeg vil starte aftenen med en kort intro til de 5 smags sanser. Jeg vil dele hemmeligheden bag, hvor enkelt det er at lave mad med smag, uanset hvad vi har i vores køleskab.   Jeg laver en kort intro til aftens opgaver og herefter skal vi arbejde i grupper. Der serveres en appetizer undervejs med et lille glas. Jeg forventer, at vi spiser ca. 2 timer efter opstart

 

Menu

Appetizer : grissini stænger, pesto og saltmandler

Hovedret : Årstidsbestemt – aftales fra gang til gang

Dessert: Årstidsbestemt – aftales fra gang til gang

Pris inkl. Drikkevarer 450,- kr. inkl. Opskrifter – jeg handler og medbringer materialer

Medbring gerne dit yndlingsforklæde og dit yndlingsglas (der er forklæder og glas på stedet)

(Christl Radler, 49 år uddannet kok, receptionist, inspirator, coach og mentor )

Jeg har en bred erfaring i at undervise i et køkken. Jeg brænder for at sanserne er i spil og bliver brugt på en med kærlig tilgang. Kærlig, ærlig og nærhed går for mig op i en højere enhed og er med at til skabe et fantastisk måltid. Jeg er meget sæsonbevidst og bruger sæsonens råvarer, da det giver den bedste smag.

Rammerne omkring måltidet er vigtige end vi tror; tallerken, bestik, skåle, dug, lys, serviet, og blomster jeg ser, som en vigtig del af et vellykket måltid

Jeg er barnefødt i Hotelbranchen og har igennem livet erfaret at jeg trives bedst, når alle sanserne er brug.

Mit mål med at dele min viden, er at give alle en aften med god stemning og oplevelser der kan bruges fremadrettet i dit køkken

Glæder mig til at gøre en forskel.