Balance

Balancekunst kalder jeg det – tanken går til sangen Line danser, ”turde træde ud og dit liv kun er dit” Balance er der, hvor der er plads til arbejde, kærlighed, fritid, alene tid, søvn og relationer.

Hvordan får jeg skabt det?, det gør ved at bruge et uge skema, med en 5 dages uge og hvor der maximalt er 14 timer til rådighed i døgnet. Grunden til 14 timer, er at jeg skal bruge en time til at gøre mig klar til at komme i seng og en time til at vågne op til den komme dag. For at være hel og mærke min krop skal jeg sove 7 til 8 timer.

Balancen skaber jeg selv og tager mit ansvar. Det er ene og alene mig der sætter grænser for mine behov, jeg mærker ind i hvad der er godt for mig og hvis jeg mærker modstand, justerer jeg til. Nu hvor jeg lever i balance, så er mit liv så meget bedre, jeg smiler, griner og stortrives. Hvis det sker, at jeg bliver trist pga at jeg ikke passet på mig selv, så holder jeg en pause, sover, læser, går en tur eller sætter en film på. Hvis jeg ikke genvinder mit humør indenfor kortere tid, max et par dage, så beder jeg om hjælp i blandt de skønne hjælpere, jeg har omkring mig. Jeg tør godt dele min sårbarhed i min familie og mit netværk og ser det ikke længere som et nederlag.
Citat
“Laver du fejl er du på vej – retter du din fejl, er du på rette vej”. ukendt
Jeg ved nu, at balance skaber jeg selv, se blot på hønsene her, de er i balance.

Laver du fejl er du på vej - retter du din fejl, er du på rette vej
Ukendt

Jeg ved nu, at balance skaber jeg selv.

Høns på række