Foredrag - hvad handler stress egentlig om ?

Hvad er stress? Stress kan ramme alle og rammer alt for mange i vores samfund. Omkring hver 4 sygemelding i Danmark er relateret til stress, det er absurd og samtidigt vildt skræmmende. Vi kender alle sammen nogen der er ramt, men vi taler ikke så meget om det. Stress er desværre stadig et stort tabu i vores samfund og det vil jeg gerne være med til at ændre på.  De flestes ved ikke hvad stress er og hvordan stress påvirker krop & sjæl. Mange ved desværre ikke hvordan stress kan takles. Jeg har ofte hørt begreber som, ”tag dig sammen og kom op på hesten igen”, ”Er det ikke et spørgsmål om du får en kort pause” Og nej det er ikke, der skal en lang pause til med masser af ro, nærvær, omsorg og kærlighed til.

Hvorfor står jeg frem og vil hjælpe – Det gør jeg af den grund, at det kræver støtte at nå igennem en stress sygemelding. Jeg fik hjælp og støtte inklusiv en lange pause, da jeg gik ned med stress. Det var der jeg ligesom blev nulstillet og kunne starte forfra med nye indsigter og klar til en forandring.

Stressen har for mig været med til at forandre mit liv på den gode måde. Jeg brænder for dele min viden og hjælpe andre med at skabe balance i livet igen.

– og HVORFOR siger jeg så ”at stress en gave”. Det gør jeg af den simple årsag, at hvis jeg ikke var gået ned med stress havde jeg forsat med hovedet under armen resten af mit liv. Jeg ser min stress som den milepæl der fik mig til at stoppe op. Ny lytter til mit hjerte og lever i dag med bevidstheden, om at jeg selv skaber mit liv og det er mit ansvar. Jeg er dybt taknemmelig over min rejse i livet og til det liv jeg lever i dag.

Jeg vil tale om følgende emner:

-Hvorfor stress?

-Er det muligt at slippe den stress?

-Hvad sker der når vi oplever længerevarende stress, traumer og chok?

-Er det muligt at kroppen kan regenerere sig selv og gælder det alle sygdomme?

-Er det muligt at få en ny start?

-Hvem er du og jeg?

-Hvordan kan jeg hjælpe dig der er stress

-Hvorfor bruger jeg TRE, samtale, spirituelle værktøjer og naturen

Der vil være en kort pause undervejs, hvor jeg er vært med lidt til ganen. Det koster 50 kr. at deltage. Der er12 pladsen ti foredraget. Overholdelse retningslinjer for Covid19 – der er sprit og mulighed for mundbind.

Foredraget foregår i Kontorhuset Kohaven, Kohavevænget 9. 5800 Nyborg

 

Tilmelding og betaling skal ske på 22470220, senest 21.10.20