Høns på række

Familie og Relationer

Vores familie og relationer har stor betydning for vores væren i livet. En påvirkning vi ikke er bevidst om. Læs mere i tekst

Familie/Relationer:

Familien omkring mig er meget vigtig og min erfaring er nu at den afspejler mig meget, så når jeg er i top humør har det en stor effekt på dem. Jeg kommer desværre fra et hjem hvor familien ikke var første valg. Det har jeg heldigvis formået at skabe for mig selv og mine 2 dejlige drenge . Mit valg om at være mor med stort M blev helt klart, da jeg blev skilt og drengene var små  valgte at arbejde på 25 timer for at kunne skabe den tryghed, jeg aldrig selv har fået.
Jeg er i dag mor, uden at skabe de store forventninger til dem, ud over ærlighed og kærlighed. I dag deler jeg mine overvejelser med mine drenge og  det er dejligt at de lytter og at jeg ved de er der for mig.
I dag lever jeg alene i mit nye hjem i Nyborg og trives i min nye tilværelse som single (efter et opløst forhold på 9 år) og med mod på at livet ligger for fødderne af mig. Mine to drenge vender hjem for at lade op, de sætter ”stikket i” og når de er klar, tager de hver især videre i deres voksne liv.

Det er handler om hvordan jeg trives med mig selv, min familie, mine nære veninder, mine venner og mine kollegaer. Det er vigtigt for mig at trives godt i mine relationer. En måde at forebygge konflikter og samvær på, er f.eks ved at være godt udhvilet. En anden måde at forberede mig på, er bevidst at skrue ned for forventningerne til dem jeg er sammen med. Jeg er ikke længere optaget af at ville være den, der løser andres problemer uden at de har bedt om det. Jeg gør det, ved at sørge for at holde roen i min egen krop og bevarer fokus på kærlig og positiv energi.

Jeg lytter gerne, men går nu ikke længere ind i diskussioner, for det er ikke længere vigtigt for mig at jeg skal være enig med andre. Det er helt okay at andre har deres mening, alt er så fint.

Jeg har mistet relationer undervejs i min udvikling, og nogle af de tab har gjort ondt. Jeg var sårbar, det gjorde ondt i sjælen og jeg var ked af det længe. I den forbindelse har jeg fået øje på, hvilke kontakter der nærer mig og hvem jeg vil tilbringe min tid sammen med. Jeg har det bedst sammen med mennesker, der ved, at de kan vælge, hvordan de vil skabe deres liv. Det sværeste for mig er familien, for dem vil jeg ikke vælge fra. Men jeg vælger, hvor meget tid vi bruger sammen, og om jeg lader mig påvirke af deres energi, når vi ses.

De relationer jeg møder nu er et bedre match til mig, fordi jeg viser mig selv tydeligere og har en meget større glæde end tidligere. Jeg har tydeligt fokus på det positive og jeg er nysgerrig på, hvad fremtiden byder på. Jeg sørger for at være glad i låget og klar til mødet med mennesker omkring mig og være i nuet. Jeg minder mig selv om dagligt, at alt er godt.

Relationer skal for mig være nærende og gøre mig glad, der skal være en god stemning. I forbindelse med min stress og min uddannelse til spirituel mentor, har jeg erkendt at jeg ikke længere er så social, som hidtil. Jeg har nu brug for at være sammen med mine allernærmeste og faktisk kun få venner. Alene tid er kommet for at blive, jeg stor trives alene og hviler i mit eget selskab. Når jeg skal ses med andre, sørger jeg for at sammenkomsterne ikke bliver for lange. Før pressede jeg altid mig selv for at være den sidste der gik, jeg var bange for at gå glip af noget. Nu nyder jeg det, når jeg trækker mig tilbage og passer på mig selv. Selvkærlighed er kommet for at blive.