”KYS DIN STESS, DET ER EN GAVE”

6 månederes forløb hvor vi arbejder i dybden med din stress.

Et forløb med samtale, spirituel rådgivning og TRE ( rysteterapi

Hvad er stress og hvorfor kalder jeg det en “GAVE” – det gør jeg at den enkle årsag, at stress har været grundlaget til at forstå mit liv med stress. GAVEN er, at jeg nu lever uden stress og ved at jeg har det fulde ansvar for mit liv. Den læring jeg har været igennem, brænder jeg for at lære andre der også ønsker at tage det fulde ansvar for livet. At opdage at stress er en opvågning til en bedre og mere bevidst liv. 

Er du udbrændt og stresset, vil jeg kunne hjælpe dig. Det jeg kan hjælpe med, er at spejle dig i, hvor dine blokeringer ligger. Jeg støtter dig i at holde fokus igennem processen og holde dig oppe på at nå de mål vi sammen sætter ved forløbets start.

Dette forløb vil være en kombination af, at arbejde med dig selv og sætte ord på, hvad der sker i din krop og mærke efter på flere måder. Områder vi vil give opmærksomhed og som vi gennemgår er følgende:

Dit fundament, Accept & Ankerkendelse, Behov & Begrænsninger, Spejl teorien, Overbevisninger, Relationer & Kærlighed, Tanker & Følelser, Bevægelse & Motion, Vibrationsstigen, Ro & Pause, Nydelse & smag, Balance & Afslutning. (nærmere beskrivelse tilsendes ved endelig aftale)

Planen er, at vi har session en gang om ugen, hvis det passer bedst, kan vi lave en fast aftale. Der er 6 sessioner hvor vi mødes Face to Face, da det nu en gang er anderledes at mødes og få snakket om hvor du er lige nu. Muligvis vil jeg kombinere det med en gåtur, da det er anderledes at snakke i naturen og mærke den energi der opstår ved bevægelse.

Jeg arbejder med at løfte din energi og hæve din vibration på den skaber vi mere overskud til at være i livet.  Vi kigger på din tanker og på hvad de gør ved dig og hvordan du kan slippe dit tankemylder. 

Jeg benytter TRE ( Traume og Rysteterapi) i forløbet, det er en metode der er med til at afstresse kroppen. TRE er en naturlig måde at skabe balance i nervesystemet og dermed mere ro i krop og sind. På sigt bruges TRE også til at få energien tilbage i kroppen, som en slags opladning.

I forløbet vil du for tilsendt materiale til hvert modul og vi vil lave en åndedrætsøvelse/grounding. Æteriske olie bruger jeg, såfremt du vil i mit forløb, til at understøtte forløbet.

Du vil under hele forløbet have mig ved din side og jeg vil med glæde dele ud af de værktøjer, jeg selv har brugt i mit eget liv og som virker for mig.

Kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale om forløbet er noget for dig på mail : radler@mail.dk eller på mobil 22470220