Hvad kan jeg hjælpe med ?

Jeg kan hjælpe dig med at få en hverdag til at fungerer, efter at du har været nede med stress. Men dog ikke uden at du vil samarbejde, jeg kan ikke fixe noget for dig. Jeg er rigtig god til at lytte ind og til at spejle dig, der hvor du står lige nu. Jeg ved at det tager tid at komme på sporet igen efter stress og det er her min force er. Jeg lover ikke at du slipper af med stressen, for den har nu en gang været i din krop længe og du har brugt lang på at bygge den op. Jeg lover dig så, at du får masser af redskaber til at ”tæmme” din stress og komme i balance.

Stress er en længere varende overbelastning af kroppen kort fortalt (læs mere under
stress), nervesystemet har kørt på fulde omdrejninger og har ikke fået ro. Derfor er
kroppen hele tiden i kamp/flugt beredskab også uden du er bevidste om det.

Det handler om overbevisninger, tanker, følelser og handlinger + alt det du fortæller dig selv. Her er det vigtigt for mig at nævne, at det drejer sig om hele dig, om hvordan du lever, hvordan du tænker om dig selv og hvordan du behandler dig selv. DU er nemlig vigtigst og det er ingen andres skyld at du har stress. Du tænker, ej det passer ikke. Jo det gør, grunden til at du har været nede med stress er alene kun dit ansvar og ingen andens.

Det handler om at du ikke har lært at sætte grænser og passe på dig selv, mit elskede udtryk er, pas ”din egen have” og luk hullerne i hækken og fyld næring på. Men vi er rigtig mange som ikke har lært det, så du er allerede tilgivet. Ubevidst drager vi omsorg for vores familie, venner, kollegaer og kaster os ud i at bruge vores fritid på at blive anerkendt for at være dygtig eller også knokler vi det bedste vi har lært, på at i morgen bliver det bedre eller til efteråret vil jeg lave om på tingene. Det er bare mega svært at gøre det alene og det er her jeg er din støtte på vejen.


Min påstand er at så er det nu det skal læres, af en som mig, der har gået vejen og nu passer min egen have med næring og omsorg. 

Kontakt mig her på siden eller på mobil 22470220 til en snak om jeg er den der skal hjælpe dig tilbage til et liv med nydelse og kærlig omsorg til dig selv.