Lev med kærlighed og balance”

Ny dato inden længe ………

Helseinstituttet, Nymarksvej 55, 5800 Nyborg

”Inspirations Event”

 Flow – NLP Coach, Spirituel Mentor, Inspirator og Livsekspert i stress forløsning.

Inspirations Event om at, turde slippe stress og skabe en evig forandring.

Accept om at forandring er simpelt, let og alligevel svært at holde fast i. Det kræver mod, hjælp, tid, støtte og en hel del pauser.

Jeg vil berette kort om hvem jeg er og min historie. Jeg har lavet et U-turn med inspiration fra masser af skønne mennesker i løbet af de sidste 17 år. Jeg har lyttet, jeg har lært, jeg har grædt, jeg har søgt, jeg har fejlet og nu har jeg endelig taget 100% ansvar for mig selv og er dybt taknemmelig for den proces jeg har været igennem.

I dag er jeg helt rask, sund, lykkelig og taknemmelig over mit liv. Jeg brænder for at dele mine erfaringer og vise vejen for andre, at det er muligt at ændre ”ens historie” fra sort til hvid. Det handler om dig og så om mig.

Jeg fortæller om overbevisninger & de 60000 tanker vi har i løbet af en dag og hvad de gør ved os på det ubevidste plan. Det er tid til at tage ansvar og sørge for at stress og sygdom ikke tager ejerskab over dig.

Kom og lyt til, hvad jeg tilbyder af forløb, foredrag, forskellige workshops og et Retreat til Sydfrankrig i uge 39, 2017 – se mere på www.christlradler.dk

Det er gratis at deltage så tag gerne en veninde/søster med. Vær sød og send mig en sms på 22470220 om du kommer J

På glædelig gensyn

Christl