KOSTENS BETYDNING FOR KROPPEN

Den mad vi, spiser har en langt større betydning end de fleste er klar over, og af alle de færdige produkter vi køber i dag er 75 % af dem tilsat kemiske tilsætningsstoffer.

Det vi putter i munden, er så vigtigt for at kroppen fungerer optimalt, altså at blodet
strømmer som det skal og bliver iltet på vejen rundt i kroppen. Det er vigtigt at vi spiser masser af grønsager og gerne de grønne, dem har vi brug for. Vi skal samtidig også spise fedtstoffer og det anbefales at vi spiser 3 spsk. Fedtstoffer pr. mål samtidig med en fordeling på kulhydrater og proteiner. Når vi spiser, er det vigtigt, at det er noget vi kan lide og at vi tilpasser det i de mængder vi har brug for. Samt er det afvekslende og sammen sat så måltidet mætter og ikke åbner op for overspisning, men det kender vi alle godt til. Den følelse der opstår når vi har overspist, er ikke rar og ofte bliver vi ramt på selvværdsfølelsen og falder så let i til at erstatte med lidt ”sødt” for nu er det jo alligevel gået galt. 

Gammel visdom, er at DU er bygmesteren for din egen helbredelse og dermed på hvad du putter i munden. Det handler den livsstil vi vælger, om det vi spiser, det vand vi drikker og den luft vi indånder, spiller alt sammen en vigtig rolle i forbindelse med vores generelle helbredstilstand. Men vigtigt er også tankerne i vores sind og følelserne i vores hjerte. Kroppen er dit spejl af din syn på verden.

 

Chrstl Radler logo