Motion

Det er så vigtigt at jeg bevæger mig, og motion er et must for mig. Men det er yderst vigtigt, at jeg dyrker den motion, som jeg nyder og i godt selskab. For mig er det at gå mine ture på stranden og i skoven en del af min motion. Jeg har oftest min musik i ørerne, musik der gør mig godt, og jeg skråler med, når lysten melder sig. Mountain bike er blevet et hit, og det er ren nydelse for mig, når jeg suser igennem skoven- Det bedste ved at cykle er, at det giver mulighed for at se omgivelserne fra et andet perspektiv end når jeg færdes i bil eller til bens.

Jeg laver hver dag min egen kombination af nogle øvelser fra Qigong og Body SDS, som jeg selv har sammensat så de virker for mig. Det bruger jeg omkring 15 min på, og det er med til at holde mig smidig og få sat gang i hele kroppen. Jeg går til Body SDS træning en gang om ugen og det er den skønneste måde at komme omkring hele kroppen på.

Det vigtigste ved motionen er at det gør godt og at jeg kan lide de øvelser jeg laver, efter min bedste overbevisning må det ikke være hårdt at træne. Pulsen må kerne komme op, men ikke for længe af gange. Hvis jeg mærker at stressen er aktiv i min krop, laver jeg ingen hård træningen, høj puls er ren gift for kroppen når den er stresset. (det aktiverer stoffet kortisol som øger mængden af stress hormon i kroppen

Chrstl Radler logo