Naturen

Indtil for 25 år siden har jeg stort set ikke lagt mærke til naturen og hvor stor en betydning den har for mig, jeg levede i overhandlings banen og det var først da jeg var på barsel med min ældste søn, at jeg lagde mærke til de forskellige årstider. Jeg elskede at trille med barnevognen ud i det åbne landskab og jeg mærkede at der hver gang landede en ro i mig.

For mig er naturen i dag det sted, hvor jeg bliver ladet op og kan trække vejret frit. Det er dybt inspirerende hvordan naturen fungerer, den køre i sin helt egen cyklus. Det er så fint, hvordan naturen spirer, blomstre og visner igen for at hvile, indtil den starter forfra. Naturen en fyldt med smukke farver, sarte små nye skud som titter frem her og der, ukrudt som tager sin plads og kæmper sig frem på trods. De store flotte træer som står rank og bøjer i takt med vinden, barken har sin egen historie og ofte har træet mistet en gren
undervejs, alt imens den har lukket sit ar på smukkeste vis. Når vi så se på træets rodnet, så er det kraftigt og rødderne spreder sig dybt ned i jorden. Det er her jeg krammer træer,

når jeg er i tvivl om noget i mit liv spørger jeg træer til råds. Jeg stiller spørgsmålet, måske allerede hjemmefra og når jeg har krammet træet og mærket energien, får jeg langt de fleste gange et svar som føles rigtigt og jeg mærker en dejlig lethed. Jeg har mit faste træ her i den nærmeste skov og jeg er endelig nået til at andre, gerne må se mig stå og kramme.et træ.

Naturen har en kraft 0g styrke som er så stor og hvis vi som mennesker på kloden lærte at den kraft og styrke, ville vi komme lettere gennem livet. Træerne bliver ikke hængende i at det var en tør eller regn våd sommer, træet slipper oplevelsen og ryster bladene af sig og ser frem til at det kommende år må blive bedre. Hvis vi som mennesker dog kunne slippe det, der ikke er godt for os på samme måde, og komme videre til noget der er bedre og mere nærende. Det er er simpelt, men absolut ikke nemt i 2020 hvor det materielle fylder alt for meget.

Chrstl Radler logo