Sjæl

Sjælen er ikke noget vi sådan snakker om, nej vi ved nærmest ikke hvad det er. Men jo mere personlig udvikling, jo mere ro og jo dybere vi kommer, møder vi sjælen. Den kommer til os, når vi er stille og tør være i tillid til alt er godt. Det er helt klart en trænings sag at komme tæt på sjælen, men når vi tør og giver os tid, så er det her vi finder svaret på de uforløste spørgsmål vi søger. Hvem er jeg, hvorfor er jeg – vi kender dem alle når vi er i tvivl og er kørt fast.

Sjælen er for mig den individuelle oplevelse af at være, det essentielle selv, i en fælles bevidsthed. Jeg er, som jeg er og jeg er ikke forbundet med noget bestemt og for mig er det en hel enkelt følelse af at ”jeg er”. Unik følelse, den personlige essens, det vil sige det aspekt som er knyttet til den enkelte person, nemlig væren. Sjælen er kærlighed og den er personlig for mig. I ren væren er, vi er alle dråber i det samme hav og vores sjæle er dråberne som flyder sammen i havet.

Sjælen er måden vi tænker på, de vaner vi har og det vi er. Hvordan vi føler os og hvordan vi har det. Ret simpelt og alligevel ikke lige til.

Jeg bruger spiritualitet i min hverdag og bruger det i form af meditation/bøn. Jeg sætter en intention for dagen og trækker dagens kort, hvilket hjælper og støtter mig i min hverdag. I naturen opholder jeg mig dagligt enten ved en gåtur en langs havet eller i skoven, her oplever jeg frihed og plads til at være, trække vejret dybt og lytte til livet. Eller ved en cykeltur på min mountain bike igennem skoven. Her er luft og plads til at være fri og være i nydelsen.

Jeg mærker at ”noget” er med mig og jeg mærker en lethed ved at være den, jeg er. Jeg bruger sanserne i alt hvad jeg foretager mig og tager hver dag ansvar for hvordan min energi er, og om jeg kan løfte den, så jeg bliver den glade Christl. Her bruger jeg vibrationens arbejde til at hæve min daglige energi. 

Når jeg er i kontakt med min sjæl, lytter til stilheden, se de smukke træer og nogle gange krammer jeg dem. Når jeg krammer træer, føler jeg mig tryg og ofte får jeg svar på de spørgsmål jeg stiller.