Spiritualitet:

For mig er Spiritualitet at være i nuet og at være, den jeg er. Jeg mærker det spirituelle dybt inde i mit hjerte og mærker varme, glæde, kærlighed og tryghed. Jeg ved nu, at jeg selv har mulighed for selv at skabe det liv jeg ønsker mig. Jeg tør sige fra, når jeg mærker at jeg ikke trives, rammes af sygdomme eller kommer ud for ulykker. Det er her, jeg tør drømme og bede om hjælp. Jeg finder ud af hvad der gør mig glad og måske endda, så latteren kommer frem. Jeg er nysgerrig på en anden måde at være i livet på, jeg er lærevillig og finder min vej til min egen smag.

En ting er sikkert i mit univers, og det er, at jeg selv bærer ansvaret. Det handler ikke om andre. Det handler om hvad jeg lader ske, eller måske lader stå til. Det handler om at jeg tager mig kærligt af mig selv med selvkærlighed.

Det spirituelle er for mig at tage min egen skaberkraft alvorligt, at bede om det, jeg gerne vil, samtidig med at der er en indre ro i mig og samtidig med, at jeg er omgivet at kærlighed. Spiritualitet har intet at gøre med den forskel, der er på os mennesker, om vi er rige, fattige, unge, ældre, tynde, tykke, kvinde eller mand.

Spiritualitet er også en stemning, som for mig handler om nydelse, inderlighed, sanselighed og selvværd. Det er at bruge min intuition, som jeg er blevet meget bedre til at handle ud fra. I min hverdag bruger jeg meditation, mindfullness, musik, naturen og ro, af den simple grund at det gør mig så godt.

Jeg bruger universet og jeg bruger de spirituelle værktøjer for det virker.