Synergy billedSynergy:

August 2013 startede op efter en velfortjent ferie på mit job og mente jeg var fit for fight – men ak og ve – allerede efter 2 uger havde jeg igen et forkølelsessår, sov dårligt og havde forstoppelse. Jeg talte med min rigtig gode veninde Jonna, som for 3 gang fortalte om det super produkt (Synergy) som hun nu brugte hver dag, ja det gjorde hele familien. Fortalte at både allergier, sved turer, søvn og ja helbredet var bare i top og en nydelig operation var healet helt perfekt, så Jonna mente at jeg skulle prøve. Med den overbevisning sagde jeg ja til at prøve, det værste der kunne ske, var at jeg ingen effekt ville kunne mærke. Min første portion Synergy kom ind af døren og jeg gik i gang efter de anvisninger, jeg nu havde fået. Året skred fremad og jeg fornemmede en bedring, jeg sov meget bedre, mit udslet på foden, (sågar en vorte forsvandt) og fordøjelsen blev normal. Langsomt mærkede jeg at min energi blev bedre, på trods af stort arbejdspres. Forkølelsessårene udeblev, min hud blev meget mere blød og den appelsinhud jeg har kæmpet med hele livet, var væk…. De “brune” pletter på min hud blev langsomt mere utydelige og ja selv diverse brandmærker/snitsår (køkkenarbejde) healede helt vildt hurtigt. En af mine største scener er allergi over for katte – og hvad jeg har oplevet indtil nu, så kan jeg komme i de hjem, hvor der er katte, uden at kunne mærke en reaktion ( før hen – blev jeg syg efter et par minutter) Min græsallergi/pollenallergi var stort set forsvundet i sommeren 2014 ( jeg tog omkring 20 almindelige allergi piller) – hvor jeg normalt fik 2 piller fast om dagen + at jeg har fået fast Astma medicin i 3 mdr. om året. Min Bricanyl spray var altid en fast bestanddel af min bagage, den er nu lagt hylden og har været det i et års tid.

Lægebesøg og kontrol af alle tal i november, bekræftede at min krop var i balance, alle de målte tal var super gode. Lægen var forundret over de fine tal i min alder. Alt i alt, kan jeg kun på det varmeste anbefale Synergy til jer, der vil det bedste. Synergy skaber balance og ny energi til vores celler i kroppen. Liv i cellerne gør, at vi healer os selv og er langt mere modstands dygtige. Jeg har siden, jeg startede på Synergy ikke haft en eneste forkølelse/influenza. Det eneste produkt jeg bruger er Synergy og jeg er uden brug af medicin for første gang i mere end 35 år…. Når alle vores “skavanker” forsvinder, glemmer vi oftest, at vi havde dem – hvilket er helt fantastisk Jeg er sikker på at SYNERGY har været en af hovedårsagerne til at min stress har foretaget sig. Balancen gør at jeg ikke tager imod sygdomme udefra.  Min søster drikker ligeledes Synergy og har en tydelig effekt på hendes krop.

Ønsker for alle jer, der vil have det bedre med kroppen, at I tør prøve dette unikke produkt, der er lavet af de bedste råvarer og er gennemtestet.