Veninde aften med mad og hygge i et hjem:

 

LÆR AT LAVE Mad med NYDELSE, kærlighed & smag

Er du en af dem som ses med veninder en gang i mellem og måske går på cafe for at hænge ud, spise, være sammen og nyde.   

Hvis ja, så er her en anden mulighed at være sammen på. Inviterer dine veninder, (strikkeklubber, løbeklubber mm) hjem til dig  og lad os lave en en inspirationsaften sammen hvor vi sætter fokus på mad med smag og kant. 

Varighed ca. 4 timer

Deltager antal 6 – 8 pers. (større gruppe kan arrangeres)

Vi laver mad med sanser og kærlighed. Jeg vil starte med en kort intro til de 5 smags sanser, da de er fundamentet for at mad smager godt. De 5 sanser er placeret i munden og vi kan alle lære at smage os frem. Mad 

Jeg vil dele hemmeligheden bag, hvor enkelt det er at lave mad med smag, uanset hvad vi har i vores køleskab.   Jeg laver en kort intro til aftens opgaver og herefter skal vi arbejde i grupper. Der serveres en snack undervejs og et lille glas, det skaber stemning og hygge. Det er vigtigt for mig,  at vi  laver almindelig mad, som alle kan bruge i hverdagen. Planen er at vi spiser ca. 2 timer efter opstart.

Menu

Snack : Bruschetta med tapenade og saltmandler

Hovedret : Årstidsbestemt – aftales fra gang til gang eller 2 slags fyldige salater

Dessert: Årstidsbestemt – aftales fra gang til gang

Pris inkl. Mad, drikkevarer og undervisning er 399,- kr. inkl. Opskrifter – jeg handler og medbringer alt hvad der skal bruges. 

Medbring det gode humør, gerne dit yndlingsforklæde og dit yndlingsglas (der er forklæder og glas på stedet)

(Christl Radler, 53 år uddannet kok, inspirator, livsekspert i nydelse, coach og mentor )

Jeg har en bred erfaring i at undervise i et køkken. Jeg brænder for at sanserne er i spil og bliver brugt på en kærlig tilgang. Kærlig, ærlig og nærhed går for mig op i en højere enhed og er med at til skabe et fantastisk måltid. Jeg er meget sæsonbevidst og bruger sæsonens råvarer, da det giver den bedste smag.

Rammerne omkring måltidet er vigtige end vi tror; tallerken, bestik, skåle, dug, lys, serviet, og blomster jeg ser, som en vigtig del af et vellykket måltid

Jeg er barnefødt i Hotelbranchen og har igennem livet erfaret at jeg trives bedst, når alle sanserne er brug.

Mit mål med at dele min viden, er at give alle en aften med god stemning og oplevelser der kan bruges fremadrettet i dit køkken

Glæder mig til at gøre en forskel.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Salat med broccoli, spinat, blåbær, valnødder og avocado