KYS DIN STESS, DET ER EN GAVE

6 mdr. Forløb med samtale, spirituel rådgivning, bevægelse og TRE.

Forløbet er en kombination af at arbejde med dig selv og sætte ord på, hvad der sker med dig og i din krop. Du får tid til at mærke efter hvor der er blokeringer og finde ind til dig.

Det jeg hjælper med, er at spejle dig i, hvor dine blokeringer ligger. Jeg støtter dig i at holde fokus igennem processen og holde dig oppe på, at nå de mål vi sammen sætter ved forløbets start.
Jeg arbejder med at løfte din energi og hæve din vibration. Vi kigger på dine overbevisninger og på hvad der evt. blokerer dig.

TRE, er en metode hvor kroppen fortæller, hvorfor den spænder op og sender dig signaler om hvor der ligger stress, traumer og spændinger i din krop. TRE er en naturlig måde at skabe balance i nervesystemet og dermed mere ro i krop og sind. Med TRE løsner du dit bindevæv og er med til at løsne kroppen og være mere modtagelig de nye forandringer som opstår. TRE kaldes også for ordløs terapi. På sigt bruges TRE også til at få energien tilbage i kroppen, som en slags opladning.

Planen er, at vi har session en gang om ugen, vi aftaler hvad der passer bedst, i forhold til en fast ugedag eller ej.
Der er min. 6 sessioner hvor vi mødes Face to Face, da det nu en gang er anderledes at mødes og få snakket om hvor du er lige nu. Jeg vil kombinere forløbet med en gåtur, da det er anderledes at snakke i naturen og mærke den energi der opstår.
Jeg anbefaler, at du køber dig en notes bog, som du noterer i undervejs. Samt at du, efter hver TRE session beskriver, hvordan du har det i kroppen. Det er vigtigt at kunne følge den udvikling, der sker undervejs i forløbet. På den måde er det muligt at anerkende alt det gode, der sker.
Under hele forløbet er jeg til rådighed og du vil altid kunne kontakte mig når det er svært. Det er derfor op til dig at bruge min viden og erfaring. Vi finder en måde at kommunikerer på online, som er let og enkel. Hold dig ikke tilbage, jeg vil altid svarer så hurtigt det er muligt for mig.
De værktøjer og metoder jeg deler med dig i forløbet og er dem, jeg selv har bruger i mit eget liv og som virker for mig.

Hvis du har den mindste interesse i at høre mere om forløbet er noget for dig, så hold dig ikke tilbage for en gratis uforpligtende samtale. Kontakt mig på nedenstående knap og lad os finde en tid, hvor vi får afklaret om vi er et match, til at jeg kan hjælpe / støtte dig til at få et liv i balance.

Udtagelser fra tidligere deltagere:

Jeg syntes ”Kys din stress, det er en gave” med TRE har været et fantastisk forløb, jeg har fået indsigt, selverkendelse og en opvågning, af mit indre jeg, samt mine egne begrænsninger. Jeg er blevet holdt i hånden hele vejen, og har sluppet min egen spændetrøje, igennem samtale og ved at lave TRE.

Forløbet har gjort at min livsopfattelse er ændret for altid – er mere stærk, mere bevidst, mere glad og bedre til at vælge. Har været stresset altid, men har ikke kunne mærke kroppen før og nu forstår jeg de signaler kroppen sender. TRE bruger jeg flittigt og er med til at skabe ro i hovedet og mærker ro i
nervesystemet.

Bro

Kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale om forløbet er noget for dig: