Mad med kærlighed

Introduktion til mad med Christl 

MAD ER KÆRLIGHED – det er mit motto og min passion

I min verden er mad næring til vores krop og sjæl. Mad er brændstof og er en nødvendighed for at leve, samtidig med har maden en stor effekt på hvordan vi fungerer i vores hverdag. Min passion er at lave mad med glæde, gøre det let i et dejligt miljø og samtidig bruge lette teknikker som gør at måltidet opfylder vores sanser og samtidig være nydelsesfuldt. Kvaliteten af råvarerne er helt klart yderst vigtigt og det er i min verden naturligt, at vi følger årstidens råvarer. Det smager bare bedst når råvarerne smager når det kommer direkte fra have/mark direkte på køkkenbordet. Vi spiser med hele kroppen og bruger vores sanser, ih hvor det dufter dejligt siger rigtig mange og det sætter forventningerne højt til at de også smager godt Vi stimuleres og mættes af når maden har kant, noget der knaser, noget er sprødt og måske en tvist et krydderi, der er overraskende. 

Mad er og bliver kærlig til kroppen. Vi mættes hurtigere når maden indeholder farver, struktur, smag, følelser, næring og kærlighed. 

 

Glæder mig allerede til at dele mit passion for mad med kærlighed.

Nem hverdagskursus

Kurset går ud på at få kendskab til lette tilberedningsmetoder, hvordan gør jeg, smagsjustering, fokus på strukturen i måltidet og hvordan bliver jeg bæredygtig og sundere i hverdagen.

Emnerne til kurset er;  salater, varme retter, supper, sandwich & snack, samt lær at lave en “bowle”.  En lille gruppe med max 6 deltager, så alle skaber måltidet sammen i glæde og lethed. Jeg har alt udstyr og forklæder, så medbring det gode humør og lad os få en lærerig aften. 

På alle kursus dage mødes vi kl. 17 til 21 og det foregår i mit hjem i Nyborg

Kort intro til dagens emne og råvarer, hvorefter vi fælles går i gang med tilberedningen. Hver gang får vi en appetizzer undervejs og lidt i glasset (alkoholfrit)

Kontakt mig for mere information på radler@mail.dk eller 22470220 for en uforpligtende snak. Jeg sender gerne en nærmere beskrivelse ved interesse. er

 

Mad med Christl

Mad med Christl er en mulighed på flere måder, du inviterer  gæster i hjemmet og jeg kommer med opskrifter, råvarer og drikkevarer, forklæder, fif og triks.  min deltager antal er 8.

Vi starter med en kort intro til de 5 smagssanserne (sødt, surt, salt, bittert og umami) – du får et skema med hjem til brug i din hverdag.

Herefter laver vi mad sammen og jeg guider undervejs. I spiser sammen og jeg trækker mig, så i sammen kan nyde aftenen i jeres eget selskab. 

Kontakt mig for mere information på radler@mail.dk eller 22470220 for en uforpligtende snak. Jeg sender gerne en nærmere beskrivelse ved interesse. 

Grønsager
Kursus i mad