TRE retreat fordybelse og selvforkæelse

Retreat – selvforkælelse

”tag en pause på et par dage fra hverdagen og lad dig selv op” – invester i dig. Du er den vigtigst i din verden

Løbende afholder jeg Retreats, hvor det handler om at være dig og gøre det der gør dig godt med nydelse og forkælelse. Mærke ind i hvordan du bliver ladet op.

Plads til at tage masken først, for at kunne være der for andre. Du bliver guidet i at mærke din krop og hvordan du skaber overskud igen.

Det er tidspunkt hvor egenomsorgen står øverst og du fylder dig selv op. Lader dig forkæle af lækre rammer, veltillavet mad og nærvær med andre der ønsker at være i ro og samtidig være i fordybelsen. Tid til at lære nyt og mærke ind i, hvor du står lige nu.

Et retreat kan være på skønne Dallund Slot eller et Retreat i Sommerhus i naturen med fokus på krop og sjæl.

Vi hæver energien og tager personligt ansvar for livet – giver os tid til at være nysgerrig på at mærke, lytte og se indaf. 

3 dages fordybelse på retreatet og responsen var – jeg vil ikke hjem herfra.

Retreat på Dallund Slot

Retreat på skønne Dallund Slot, har jeg afholdt et par gange. Det har handlet om at mærke nærværet og livet i hjertet. 3 dages ophold med spirituel fordybelse, morgenmotion, åndedrætsøvelser, grounding, gåture, TRE, spirituelle energiøvelser, natur og refleksion, bål og tid til at være. 

En mindre gruppe – max 15 deltager og fuld forplejning med økologisk vegetarisk mad, enkelt værelse med eget toilet og adgang saunaen og et dyp i søen.

Dallund Slot

Retreat i sommerhus

Dette retreat er til dig, der trænger til at trække stikket og blive ladet op igen. Der er fokus på dig, din krop og hvordan den fungerer. Vi skaber jordforbindelse ved at gå med bare tæer i græsset, være stille i naturen, kramme et træ, gå i naturen og lytte ind. Kropsbevidsthed med TRE, morgentræning, kropscanning, åndedrætsøvelser, tørbørstning og dans.

Der er fokus på den mad vi spiser og som vi laver sammen med lethed og glæde. Maden er økologisk og vegetarisk, let at lave.

En lille gruppe på max 6 deltager