TRE 1:1 session

1:1 Session med TRE (Spændings og traumeforløsende øvelser)

TRE er en selvhjælpsmetode udviklet af Amerikaneren David Berceli og kan bruges af alle mennesker. Det anbefales at den bliver introduceret hos en TRE Provider for at opnå trygheden i metoden.

I en 1:1 session bliver du introduceret til hvad TRE, hvordan og hvorfor det virker på kroppen. Jeg spørger ind til dig og din krop, hvorfor du har lyst til at prøve TRE.

Med TRE er det muligt for os mennesker at ryste oplevelserne/traumer ud af kroppen. I alt er der 7 øvelser stående og liggende. I øvelserne er det vigtigt at justerer ud fra hvad der er godt for en selv. Det er vigtigt at der ikke opstår smerter i øvelserne, det er vigtigt at mærke efter. Vi vil sammen lave de 5 øvelser (udtrækninger) og i de sidste 2 øvelser guide jeg og er observatør. De sidste 2 øvelser foregår på gulvet og efter ar kroppen har rystet, får du et tæppe over og får tid til at mærke din krop med mindfull musik. Herefter taler vi om hvordan du har det og hvordan din krop har mærket metoden.

Jeg anbefaler at få min. 3 sessioner for at blive tryg ved TRE og ellers deltage i grupper. Kroppen har brug for tid til at lære metoden at kende og jeg brænder for at det skal gøres organisk, altså så kroppen følger dens egen respons.

Fordele ved 1:1 session er at mit fokus kun er på dig og på din krop. Det er muligt for mig at spørge dybere ind til hvad du mærker. Med TRE er det muligt opnå en dyb kontakt med det ”glemte” og det er vigtigt at det bliver en god oplevelse at bruge TRE, da det er kroppens ordløse terapi.

Med TRE skaber du indre ro og balance.

Varde på strand
Ro