TRE workshop med fokus på at skabe indre ro og balance i kroppen

6 timers workshop med intro til TRE, ro, selvforkælelse og nydelse.

Denne Workshop henvender sig til dig, der gerne vil afprøve TRE metoden, og forkæle dig selv med en med en mindful Powerwalk og fokus på kroppen.

TRE er en selvhjælpsmetode udviklet af David Berceli og metoden bliver brugt mange steder rundt i verden. Stress og spændinger har det med at hobe sig op i kroppen, centeret omkring den store Psoas-muskel i bækkenet. TRE indeholder blide øvelser, der aktiverer kroppens naturlige evne til at slippe stress, spændinger, smerter og traumer. Med TRE er det muligt for os, som mennesker at ryste oplevelser ud af kroppen og på den simple måde opnå indre ro. Det at ryste er en helt basal reaktion for os mennesker, det ligger helt naturligt i kroppen. Metoden er med til skabe ro i nervesystemet, som regulerer niveauet af alarmtilstanden vores krop ubevidst er i, i perioder af vores liv. Med TRE aktiverer du en bild rysten fra kroppen, der frigiver adrenalin fra musklerne og skaber ro. 

På workshoppen vil du :

  • Lære de simple øvelse, der aktiverer kroppens naturlige rysten
  • Prøve at lave TRE af 2 omgange
  • En mindful powerwalk med fokus på ro og sanser
  • En dejlig vegetarisk salat med fylde
  • Åndedrætsøvelse
  • Kropsscanning

Du får indsigt i hvad der ligger bag vores krops smukke evne til at løse op og regulerer sig selv.

Oplevelsen af at lave TRE i gruppe og mærke hvordan kroppen lader sig inspirere af andre og muligheden for mærke dine mønstre i relation til andre.

Workshoppen er for alle der er nysgerrig på hvad kroppen har at fortælle.  Mærke ind i den fornemmelse der opstår med når kroppen har rystet. TRE bruges af alle, der ønsker at skabe ro i kroppen og hele dagens program er sammensat med fokus på at det hele menneske. Jeg kobler TRE sammen med ophold i naturen, lækker mad og åndedrætsøvelse, da det er nogle vigtige fokuspunkter for at få det bedre og selv skabe forandringen.

TRE - workshop Søndag. 6. Januar 2022 kl. 11.00 til 17.00

Workshoppen foregår i Kontorhuset, Kohavevænget 9, 5800 Nyborg

Workshoppen er på max 6 deltager, så det et trygt rum at være i. Overholder retningslinjer for Covic 19. Jeg har måtter og tæpper til rådighed, du er velkommen til at tage dit eget med. Tag gerne løstsiddende tøj på, så kroppen kan bevæge sig frit. Husk og overtøj og gode sko til traveturen.

Der er kaffe, the og vand til rådighed under hele workshoppen.

Pris for workshoppen inkl. Frokost –  775 kr.

Tilmelding, skriv en besked med navn, mailadresse og telefonnummer Tilmeldingen er gældende når beløbet er overført på mobilpay 22470220. Seneste d. 29. januar 2022. 

Såfremt du har nogle spørgsmål vedrørende om workshoppen er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på via telefon eller mail.

Glæder mig til at dele TRE-metoden med dig.
Kærligst Chr

TRE