Om Christl Radler

Christl Radler og er født i 1967  i Nyborg og opvokset i Ørbæk i nærheden af Nyborg. Om min baggrund vil jeg fortælle at jeg er efternøleren og dermed den yngste ud af en søskende flok på 3. Med en østrigsk mor og en dansk far, samt en opvækst på en landevejs Kro er min baggrund lidt anderledes end de flestes. Sådan at forstå, at det med familie liv og trygge rammer ikke et grundelement for mig.

Jeg var tidligt overladt til barnepiger og personalet på kroen, da mine forældre havde travlt på kroen og mine søskende var rejst hjemmefra. Langsomt blev min mor syg og var ofte indlagt eller på rekreation, hvorfor min hverdag hurtigt blev et liv på kroen med daglige gøremål og pligter. Et break blev, da jeg selv valgte at tage på efterskole i 10 klasse, det blev det bedste skoleår for mig – ever. Jeg var bare mig i den periode, hvilket tændte et lys i mig, at intet behøver at være som det plejer.

Et liv hvor der altid blev håndhævet, du skal yde før du kan nyde eller sove kan du gøre når du bliver gammel. De overbevisninger har jeg taget med mig i alt hvad jeg har foretaget mig og det har gjort at jeg altid har ydet ekstra og mere end forventet. Det medførte at jeg langsomt, men sikkert fik lukket ned for mine egne behov og begrænsninger. Hvis og når der var overskud, blev det tildelt dem omkring mig, ikke mindst efter en hård skilsmisse, hvor jeg stod alene med 2 dejlige drenge. Det at være mor for 2 guldklumper har gjort, at jeg i lang periode valgte et deltidsjob til, for fuldt ud at være til stede for drengene. Jeg har bakket drengene op, givet dem ubetinget kærlighed, ærlighed, tillid og skabt et trygt fundament.

En inderlig nysgerrighed på forandring har gjort, at jeg altid har været åben for nye muligheder. Jeg vil gøre en forskel og derfor er jeg nu nået til at slippe knokleriet. Jeg er begyndt at føle og mærke, at det er ok at nyde livet, være i nuet og leve ud fra kærlig energi.
Det er et must at hverdagen fungerer for mig, da det skaber grunden for balancen i mit liv. Det er yderst vigtigt, at jeg mærker mine behov og hver dag får justeret ind på hvad det er jeg har brug for i dag. Jeg fordeler min tid i mellem alene tid, motion, fritid, arbejdstid og tid til familien.

I en periode af mit arbejdsliv har jeg arbejdet på nedsat tid og nu arbejder jeg som hjælper for en pige med muskelsvind, 1 -2 gange om ugen. Jeg stortrives uden det stort ansvar og er ved at affinde mig med, at jeg ikke skal top præstere hver dag og altid. Arbejdet med Johanne og hendes familie er meget meningsfyldt. Jeg gør nu en forskel for få personer og ikke som tidligere, hvor min service skulle fordeles på mange mennesker. En meget anderledes arbejdsopgave, som jeg ikke kendte til. Samtidig arbejder jeg med kunder i mit eget hjem i forhold til forløbet ” balance i livet” og laver workshops af forskellige art.

Jeg trives i en nogenlunde fast rytme og øver mig stadig i, at min to do liste ikke er for stor. Jeg har nu lært at det ok, at tage en pause og at overfører nogle opgaver til næste dag eller til måske om en uge eller 1 måned.

Det er for mig vigtigt, at jeg justerer til efterhånden og at jeg følger mit hjerte i min hverdag. Hverdagen skal for mig være nydelsesfuld, kærlig, ærlig og med humor.

I dag bor jeg i Nyborg og glad for at bo i en by, hvor jeg har alt. Jeg arbejder som hjælper for Johanne på 15 år som har muskelsvind, et dejligt arbejde der skaber værdi for os alle. Samtidig arbejder jeg som kok på Dallund Slot, hvor jeg laver vegetarmad med passion og kærlighed. 

I dag  laver  TRE-workshops, TRE-sessioner i eget hjem og inden for nærmeste fremtid laver jeg workshops med Kærlighed & ærlighed i hverdagskosten, som kommer til at foregå i folks eget hjem f. eks en veninden aften, alternativet til at tage på cafe.

Med bevidsthed på mit livserfaring, gør mig til den jeg  er i dag:

Livsværdier – kærlighed, glæde, lethed, ro, tillid og nydelse.

Livssyn – personlig udvikling, spiritualitet, livsenergi, skaberkraft, spontanitet, nysgerrighed.

Æstetik – bruge sanserne, dufte af skøn mad og smukke blomster, føle glæden i kroppen og vinden i håret, mærke bløde puder og stemninger, se på smukke billeder og farver, lytte til havets bølger og fuglene der kvidre.

Interesser – motion, familien, sund kost, bærerdygtighed, bevæge sig i naturen, rejser, bøger, vandring, body sds træning, spiritualitet, personlig udvikling og balancens kunst i livet.

Uddannelser:

Kok, Krybily Kro 1986 – 1989

Receptionist, Hindsgavl Slot 1990 – 1992

Flow NLP coach, Zenius Academy 2010

Spirituel Mentor, Christine Eilvig – 2014 – 2015

TRE- Provider, Michael Nissen 2018 – 2019

Advanced TRE- Provider, Michael Nissen 2023


Deltaget i diverse kurser :

Tankefelt terapi v/ Lisbeth Nilsson

Skyggearbejde – Find din Passion v/ Pernille Melsted

Flowforløb – ½ år v/ Sine Parez

Spirituelt Flowforløb – ½ år ved Stjerneenergi v/ Christa Bundsgård

Deltaget i diverse foredrag med:

Chris Macdonald

Arne Nielsson

Lars Mogensen

Karen Marie Lillelund

Lisbeth G. Petersen

Rikke Hertz og mange flere